Skattjakt

GEOCACHING - Skattjakt runt husknuten
6-thumb-geocaching-37694973.jpg

Intresserad av modern skattjakt? Vill Ni veta hur ni gör för att komma igång?
God skattjakt!
Idag finns det mellan 4 och 5 miljoner aktiva geocachare (skattletare) värden över som letar efter några av de c.a 1.2 miljoner registrerade cachar (skattgömmor) som finns där ute. Så det är bara att sätta igång att leta.

Detta kan vara ett perfekt sätt att sätta lite piff på en vardaglig vardagspromenad eller utflykt. Barnen kommer säkert att älska jakten lika mycket som du, för att inte tala om hunden.

Har du aldrig hört talas om Geocaching? Titta på videon.
Svenska Geocaching


Tveka inte logga in på Geocaching och börja leta. Vi delar givetvis med av erfarenheterna här.
Du kommer bli förvånad över hur nära dig du faktiskt har skattgömmor. En perfekt krydda på moset när man är ute och åker.147583110liten.jpgSkattletning i mobilen


Geocaching finn även som app att lägga in i telefonen för att göra det hela ännu enklare. I Sverige är den gratis. Det är lättare att hitta skattgömmor i närheten av där du är via den appen.iphone4-default-2liten.jpgVill du leta på karta via datorn, kan ju vara bra om du ska lägga in rutten i din GPS, så finns sidan för sverigekartan här.screenliten.jpgÄr du redan ute och letar skatter, eller ska du ut? Dela med dig tilla andra via oss så kan vi inspirera fler.